PROGRAMINDLÆGUDSTILLINGHVEM ER VI?
  Søg
D9: Keynote (US): Autonomous vehicles in the United States
Sessionsleder Søren Carlsen, soc@dr.dk

Mens klimaforandringer, trafiksikkerhed og fremkommelighed som altid står øverst på listen over transportmæssige udfordringer, er Contra Costa - et amt i Californien - på udkig efter helt nye løsninger.

Direktøren for Contra Costa Transportation Authority, Randy Iwasaki giver her sit bud og vision for reduktion af drivhusgasser, bedre mobilitet og nye muligheder for underpriviligerede borgere.

Drømmen om en bedre verden

Randy Iwasaki er en mand med en mission. Som Executive Director for Contra Costa Transportation Authority, er det hans job at sikre mobilitet, sikker transport og et sundt miljø til over en 1 million indbyggere i det Californiske amt. Som led i det samarbejder han med et bredt spektrum af private og offentlige interessenter og globale aktører inden for innovativ transportteknologi.

"Vi er 30 miles fra Silicon Valley og 20 miles fra San Francisco så vores amt er opland til en række teknologiske arbejdssteder. Vi oplever kraftige kødannelser som konsekvens af pendling og vi leder konstant efter nye måder at løse vores udfordringer på via innovative projekter. En af løsningsmulighederne kunne meget vel være automaitiske eller selvkørende biler - og specielt selvkørende delebiler", siger Iwasaki.

Sådan genopfinder Californien fremtiden med selvkørende biler
Mikkel Bruun, BRUUN Communication
TID7. december 2017 10.30-12.00 TILMELDTE47
STEDSalon 30+31 TEMAMobilitet i en teknologisk tidsalder
SAMTIDIGE SESSIONER
D1: Driftssamarbejde
Sessionsleder Jens Kristian Kofoed
D2: Keynote (NO): Nye motorveje i N
Sessionsleder Helle Liocouras Nielsen
D4: Cykling
Sessionsleder Otto Schiøtz
D5: Uheldsdata
Sessionsleder Henriette Kjær
D6: Klima - vand
Sessionsleder Leif Hald Pedersen
D7: Trafiksikkerhed
Sessionsleder Jane Olesen
D8: Jura - LER
Sessionsleder Tim Larsen
 
Sæt kryds i kalenderen!
Følg Vejforum!
Login
Email:
Kodeord:
Glemt kodeord?
Opret profil
VEJFORUM  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vejforum.dk  |  info@vejforum.dk