PROGRAMINDLÆGUDSTILLINGHVEM ER VI?
  Søg
Masser af ny viden på programmet!
Hvor tåbeligt opfører vi os egentlig i trafikken? Hvorfor går det gang på gang galt? Hjerneforsker Peter Lund Madsen giver sit bud på årets Vejforum. Blot eet af mange indlæg på konferencen, der også har ITS, støj, ledelse og asset management på programmet.

Vi har modtaget 170 forslag til indlæg til Vejforum 2018 fra kommuner, entreprenører, rådgivere og Vejdirektoratet. Det betyder, at vi kan præsentere masser af ny viden og praktiske erfaringer fra arbejdet med veje og trafik. Men vi har ikke lagt os i hængekøjen, særligt Vejforums Faggruppe arbejder nemlig på at invitere en række spændende oplægsholdere fra ind- og udland, så vi får en endnu mere spændende og varieret konference. Udstillingen på Vejforum, hvor vejsektorens leverandører viser deres specialer frem, bidrager også til en varieret og faglig stærk konference.

FN’s rolle i en bæredygtig udvikling
Mogens Lykketoft står for åbningstalen ved Vejforum 2018. Hans budskab er, at vi er nødt til at satse benhårdt på at udfase brug af fossile brændstoffer med skatter og afgifter. Transportområdet spiller en stor rolle. Der er behov for massiv verdensomspændende kollektivisering og elektrificering af transporten, især i de mange eksplosivt ekspanderende storbyer. Mogens Lykketoft var fra 2015 til 2016 formand for den 70. generalforsamling i FN. Det var det vigtige år, hvor Verdensmålene om bæredygtig udvikling blev vedtaget og klimaaftalen i Paris indgået.

Fra ITS til støj og asset management! De inviterede oplægsholdere vil du kunne finde i alle dele af programmet, og emnerne rummer bl.a. et stort tema om mobilitet, en opfølgning på årets ITS-World Congress, der afholdes i København og erfaringer med støjplanlægning. Også emnerne ”asset management” og ”trafiksikkerhed og adfærd” forfølger vi med inviterede oplægsholdere,

To plenumsessioner, der kan få dig til at stå tidligt op!
Torsdag den 6. december indleder vi med to uimodståelige plenumsessioner kl. 9-10 om trafiksikkerhed og adfærd og om ledelse.
Vi har inviteret Peter Lund Madsen til at fortælle om trafiksikkerhed og adfærd og har inviteret eksperter til en efterfølgende debat. Peter Lund Madsen er dansk læge, hjerneforsker og kendt fra P1, hvor han er vært på programmet Hjernekassen.
Nils Villemoes vil i den anden plenumsession med sit foredrag ”bøvl” sætte fokus på ledelsens udfordringer i krydsfeltet mellem faglighed og politik. Nils Villemoes har været lektor ved Institut for Organisation og Ledelse frem til 2005 på Handelshøjskolen i Aarhus.

Mere dialog: Round-robin og speakers corner
Der vil med to nyskabelser være mere dialog på Vejforum. ”Round-robin” er en ny type session, hvor 3-4 indlæg præsenteres samtidig for en mindre gruppe af sessionens deltagere, der skifter mellem posterne. Alle kommer således til at møde alle. Sessionen introduceres af en facilitatior, der styrer processen under sessionen. Præsentationerne vil kun være tilgængelige under sessionen. ”Speakers corner” giver alle mulighed for at sige det, som alle bør høre. Stil dig op på kassen i foyeren, grib megafonen og skab dit eget publikum. Det kræver ikke reservation, men en god evne til at fastholde publikums interesse.

Tilmeld nyhedsbrev

NYHEDER
Mogens Lykketoft om bæredygtig transport:
Hold kæft, hvor er det spændende:
Det finder du på Vejforum 2019
Indlæg, workshop, round-robin, udstilling og speakers corner
Studerende på Vejforum 2019
Årets bedste studenterprojekt belønnes
Priser og afbestilling
Alle skal tilmelde sig – også udstillere og indlægsholdere
Hoteller til Vejforum 2019
Sæt kryds i kalenderen
Vigtige datoer for Vejforum 2019
Følg Vejforum på LinkedIn og mobil
Login
Email:
Kodeord:
Glemt kodeord?
Opret profil
VEJFORUM  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vejforum.dk  |  info@vejforum.dk