PROGRAMINDLÆGUDSTILLINGHVEM ER VI?
  Søg
Det finder du på Vejforum 2019
Indlæg, workshop, round-robin og udstilling
Alle indlæg vurderes af faggruppen, der sammensætter programmet for Vejforum 2019. Du kan se kontaktoplysninger for Faggruppens medlemmer i KONTAKT VEJFORUM her til højre.

På Vejforum 2019 finder du følgende typer af bidrag:

Indlæg Et indlæg skal præsentere et nytænkende projekt, produkt eller en ny arbejdsgang, der er implementeret, og som har demonstreret eller sandsynliggjort en effekt. Indlæg fra studerende skal være nytænkende, men der stilles ikke krav om implementering og demonstreret effekt af projektet. Der er afsat 20 minutter til præsentationen og 10 minutter til diskussion. Der kan kun tilmeldes en indlægsholder, som er ansvarlig for indlægget. Hvis man vil have to indlægsholdere, skal man aftale det med sessionslederen på forhånd.

Workshop En workshop varer normalt 90 minutter og handler typisk om et aktuelt emne, hvor der ønskes en drøftelse af viden og erfaringer mellem fagfolk, men hvor der endnu ikke foreligger endelige resultater, analyser eller kun få praktiske erfaringer. En workshop begynder med enkelte korte indlæg på højest 5 minutter hver som oplæg til en debat blandt workshoppens deltagere i mindre grupper og en samlet diskussion af de enkelte gruppers arbejde. Workshoppen ledes af en facilitator og kan være en selvstændig session eller være opfølgning på indlæg i en separat session.

Round-robin En round-robin er en session, hvor 3-4 indlæg præsenteres samtidig for en mindre gruppe af sessionens deltagere, der skifter mellem posterne. Alle kommer således til at møde alle. Sessionen introduceres af en facilitatior, der styrer processen under sessionen. Et indlæg på 5-10 minutter præsenteres flere gange for alle grupperne, der giver kommentarer og stiller spørgsmål undervejs. Indlægget præsenteres på en eller flere plakater med tekst og grafik, på indlægsholderens egen pc eller skærm eller på flipover. Præsentationen kan understøttes med supplerende materiale. Som afslutning sammenfatter indlægsholderne og facilitatoren kommentarerne i plenum. Round-robin er velegnet til et aktuelt emne, hvor der ønskes en drøftelse af viden og erfaringer mellem fagfolk, men hvor der endnu ikke foreligger endelige resultater, analyser eller kun få praktiske erfaringer. Præsentationen vil kun være tilgængelig under sessionen.

Udstilling På Vejforum er der en udstilling, hvor vejsektorens leverandører viset deres specialer frem. Det tilstræbes, at der en faglig sammenhæng mellem udstillingen og det faglige program. Udstilling vil foregå i lokaler H, I og J, vandrhallen og i foyeren på Nyborg Strand.

Mødestedet På Vejforum er der reserveret et lokale, hvor udstillere, indlægsholdere og deltagere kan mødes på tomandshånd i rolige omgivelser. Det er ikke nødvendigt at booke en plads i lokalet, der står til fri disposition for alle deltagere.

DETALJERET PROGRAM >>
TEMAER 2019 >>
KONTAKT VEJFORUM
Sekretariatet
Organisationen
Sæt kryds i kalenderen!
Følg Vejforum!
Login
Email:
Kodeord:
Glemt kodeord?
Opret profil
VEJFORUM  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk